08 Nisan 2018 Olağan Genel Kurul Toplantı Duyurusu

Ege Flora Konutları Kat Malikleri,

19.03.2018

Site Yönetim Planımızın 26. maddesinde;

“Kat malikleri kurulu, her yıl Nisan ayında olağan toplantısını yapar. Toplantının nerede hangi tarih ve saatte yapılacağı ve gündemi yönetim kurulu veya yönetici tarafından tespit edilerek, toplantıdan en az yedi gün önce kat maliklerine taahhütlü mektupla veya imza karşılığında tebliğ edilir. Her bloğun ilan panosuna asılır.”

hükmü bulunmaktadır.  Bu madde gereği, 2018 yılı Kat Malikleri Olağan Genel Kurulu 08.04.2018 Pazar günü, saat 13:00’de, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Ege Flora Konutları C Blok görevli dairesinde yapılacaktır. İlk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantı aynı gündem ile aynı adres ve saatte 15.04.2018 Pazar günü toplantıya katılanlarla ve çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Toplantıya şahsen katılımınızı tercih ederiz, ancak, toplantıya katılamamanız durumunda, bir yakınınızın ya da komşunuzun sizi temsilen katılımını sağlamak için ekteki vekâletnameyi doldurmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Site Yönetim Kurulu

GÜNDEM:

• Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması,
  • Yoklamanın yapılması,
  • Divan Başkanı ve Yazman seçimi,
  • Divan Heyetine toplantıya katılanlar adına genel kurul tutanağını imzalama yetkisi verilmesi,
  • Gündemin okunması,
  • Yönetim faaliyet raporu sunumu,
  • Denetim Kurulu raporu sunumu,
  • Yönetim ve Denetim raporları hakkında görüşme,
  • Yönetim ve Denetim Kurullarının ayrı ayrı ibra edilmesi,
  • Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetçilerin seçilmesi ve görev sürelerinin tespiti,
  • Yeni Dönem İşletme Projesinin belirlenmesi ve aidatların tespiti,
  • Yönetim Kuruluna demirbaş giderleri ve onarımlar için ihtiyaç halinde avans toplama yetkisinin verilmesi,
  • Gerektiğinde kullanılmak üzere yönetim kuruluna, ortak alan ve tesislerle ilgili konularda yasal işlem yapabilme ve bu konularla ilgili avukat tutma yetkisi verilmesi,
  • Site sorunları hakkında genel görüşme, dilek ve temenniler,

a) Çocuk parkının yenilenmesi,

b) Yürüyüş yolunun başlangıç ve bitişindeki boş alana dış alan spor aletlerinin tesis edilmesi.

c) Soğuk su borularının plastik boruyla değiştirilmesi.

• Kapanış.